Osimhen'den Ajax itirafı!

KuNTePeR

Moderatör
Moderatör
Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'ı 3-0 mağlup eden Galatasaray'da hat-trick yapan Victor Osimhen, maç hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Victor Osimhen'in sözleri; Ajax'a karşı oynamak her zaman zor, özellikle de kendi sahalarında oynadıklarında. Son geldiğimizde zorlanmıştık Bence Ajax'ın kendi kimliği var ve genç bir kadrosu var, belirli bir oyun anlayışıyla oynuyorlar. Buraya son geldiğimizde zorlanmıştık. Şimdi neredeyse aynı takıma karşı oynuyorduk ve en iyi şekilde oynamamız gerekiyordu. Bir noktada Ajax üstünlük sağladı ve neler yapabileceklerini gösterdi, ama biz bitirici vuruşlarda çok etkiliydik. Bu da galibiyeti garantilememize yardımcı oldu. Şampiyonlar Ligi önemli Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick atmak harika bir duygu. Benim için bu turnuva inanılmaz derecede önemli. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hayal edersiniz. Maç öncesinde çalan müziği duymak ekstra motivasyon sağlıyor. Bu hat-trick için çok mutluyum, ama bunu takım arkadaşlarım olmadan yapamazdım. Kutlayacak bir şeyimiz var. İlk golü anlattı Savunmacının önce önüne geçtim, sanki ileri kaçacakmışım gibi yaptım. Sonra da geri çekildim ve tam arkasına geçtim. Top gelmeden önce nerede olduğumu hiç anlayamadı. Ama gol tamamen Leroy Sane'nin sayesinde oldu. Maske yokmuş gibi hissediyorum Gayet iyi görüyorum çünkü maske sanki hiçbir şey takmıyormuşum gibi. Yüzüme taktığımda yüzüm dışarı fırlıyor gibi oluyor. Böyle baktığımda, yana baktığımda hiç maske yokmuş gibi hissediyorum. Ama tabii ki her şeyi net görüyorum.

bal kabağı çekirdeği yağı mp3 indir Gaziantep Nöbetçi Eczane selcuksports galvaniz sac poki poki oyun 1001 oyun poki 1001 oyun unblocked games lines likit dizi izle film izle jetfilmizle
Geri