'Galatasaray zor bir takım'

KuNTePeR

Moderatör
Moderatör
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Liverpool'da teknik direktör Arne Slot ve Hugo Ekitike, düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yaptı. Arne Slot: 'Galatasaray'ı daha iyi tanıyor' Giovanni van Bronckhorst, Türk futbolunu bilen birisi. Galatasaray oyuncuları benden daha iyi tanıyor. Ondan her maçla ilgili fikir alıyorum. Bu maç için de görüşlerinden faydalandım. Beşiktaş ile kupa kazanmışlardı. Onun için de güzel bir anı. 'Galatasaray zor bir takım' Galatasaray'ın Frankfut maçını izledim, aslında çok şanssızdılar. Kaçırdıkları pozisyonlar oldu. O maç bir daha oynansa, 5 gol yiyeceklerini düşünmüyorum. Türkiye'de 2 gol yediler ve 7 maçı kazandılar. İyi bir teknik adamları ve oyuncuları var. Galatasaray kazanmayı, kupalar kazanmayı bilen bir takım. Galatasaray, Palace'a göre farklı bir takım. Yenmesi de zor bir takım. Ligde 7'de 7 yaptılar. Mental olarak da güçlü olduklarını düşünüyorum. Galatasaray rakip olarak bizim için zor bir takım. Ama Palace ve Galatasaray çok farklı takımlar ve onları karşılaştıramam. 'Başarılarını biliyoruz' Futbol gittikçe duran top oyununa döndü. Premier Lig'de duran toplara daha çok odaklanıldı. Çünkü kalecilere duran toplara müdahaleye İngiltere'de daha çok izin veriliyor. Galatasaray'ın duran top başarısını biliyoruz. Biz de geçen sene duran topta iyiydik. Benim futbolculuk dönemimde duran top organizasyonu olmazdı ama şu an farklı. Bu da ne kadar önemli konu olduğunu gösteriyor." Hugo Ekitike: 'Maç zor olacak' Galatasaray maçı zor olacak. Liverpool'dan ve taraftarlarımızdan uzak olacağız. Takım olarak uyum sağlamamız önemli. Zamanla daha iyi olacağız. Rakip takımlara tehlike yaratmayı ve bol şut çekmeyi seviyorum.

bal kabağı çekirdeği yağı mp3 indir Gaziantep Nöbetçi Eczane selcuksports galvaniz sac poki poki oyun 1001 oyun poki 1001 oyun unblocked games lines likit dizi izle film izle jetfilmizle
Geri