'Özür dilerim, daha iyi olcaak'

KuNTePeR

Moderatör
Moderatör
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk hafta maçında konuk olduğu Eintracht Frankfurt'a 1-0 öne geçmesine rağmen 5-1 mağlup oldu. İlkay Gündoğan, maçtan sonra açıklamalarda bulundu. İşte İlkay Gündoğan'ın sözleri; İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk golü bulduk, bu bizi daha motive etti. İkinci gol için pozisyonlarımız da vardı ama bulamadık maalesef. Bulabilsek daha farklı bir maç olacaktı bizim için. Frankfurt'un ilk golünden sonra bizim takımda moral bozukluğu hissettim. Ondan sonra iki gol daha yedik kalemizde. Basit gollerdi. Şampiyonlar Ligi'nde bu basit hataları yapmamak gerekiyor. Bu seviyede hataları affetmiyorlar Bu seviyede hataları affetmiyorlar. Bizim için üzücü bir akşam. Bunun değerlendirmesini yapmamız gerekiyor. Bu maçtan öğrenilecek çok şey var. Sonraki maçlarda daha iyi olmalıyız. Özür dilerim Daha da gurur verici olabilirdi ama ben yine de gururluyum bu formayı giymekten. Taraftarımıza hem teşekkür ederim hem özür dilerim. Çalışmaya devam edeceğiz ve daha iyi olacağız. Bu kulübe inanıyorum. Onun için illa gelmek istedim. Umarım önümüzdeki maçlar daha iyi olacak. Yarından itibaren pazartesi günü oynayacağımız maça odaklanacağız. Ondan sonra da daha iyi performans sergileyerek bu Şampiyonlar Ligi sezonunda puanlarımızı alacağız.

bal kabağı çekirdeği yağı mp3 indir Gaziantep Nöbetçi Eczane selcuksports galvaniz sac poki poki oyun 1001 oyun poki 1001 oyun unblocked games lines likit dizi izle film izle jetfilmizle
Geri