Okan Buruk'un Liverpool sözleri

KuNTePeR

Moderatör
Moderatör
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci haftasındaki Liverpool maçının ardından açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Liverpool karşısında alınan 1-0'lık galibiyetle ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. İşte Okan Buruk'un maç sonu öne çıkan sözleri; "Kazanmak çok güzel. Atmosfer çok güzeldi, oyun çok güzeldi. Oyuncularıma teşekkür ederim. Ne istediysek, yaptılar." "Puan olarak, prestij olarak önemli. Türkiye'nin tanıtımı için önemli. Avrupa'da Türkiye Ligi'nin değer görmemesi... Türk takımlarının neler yapabileceğini gösterdik." "Şampiyonlar Ligi'nde motivasyon artıyor. Çok fazla şey değişiyor. Bu maça daha çok hazırlanıyorsunuz. Alanyaspor maçından sonra da söyledim. Hem Liverpool'a, hem de Alanyaspor'a hazırlanıyorduk. Bunlar zor şeyler. Karşınızda oynayan takımın yaptıkları da önemli. Akıcı oyunda daha fazla şeyler deneyebiliyorsunuz. Rakibimize şanslar da verdik ama çok büyük şanslar vermedik. Golden önce kale içinden çıkan top çok kritikti." Victor Osimhen'in sakatlık durumu "Victor Osimhen'e kramp girdi, çok önemli bir durumunun olduğunu düşünmüyorum. Kötü bir haber de gelmedi." "UEFA Kupası, Süper Kupa kazanan bir takımız. Türkiye'yi iyi şekilde temsil etmeye çalışan bir takımız. Değerli işler yaptık. Yolumuz uzun, 6 maç daha var. Liverpool maçına hazırlandığımız gibi Bodo Glimt maçına da hazırlanmalıyız. Galatasaray taraftarının hedefi bu sene Avrupa'da başarı. İyi bir kadromuz var ve birbirimize de alışıyoruz." ???? "Bugün, Türk takımlarının neler yapabileceğini göstermiş olduk." ???? "Osimhen'in ayağına kramp girdi, çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyoruz." ????️????️ Okan Buruk: Galibiyetin mimarı olan oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Bu galibiyeti almak çok değerliydi. pic.twitter.com/sZDCbo0QNo — TRT Spor (@trtspor) September 30, 2025

bal kabağı çekirdeği yağı mp3 indir Gaziantep Nöbetçi Eczane selcuksports galvaniz sac poki poki oyun 1001 oyun poki 1001 oyun unblocked games lines likit dizi izle film izle jetfilmizle
Geri